7.30 uur: weeral tijd om op te staan (hoewel sommige kinderen dromenland al eerder verlaten hadden). Er stonden weer heel wat toffe activiteiten op het programma. De zon kwam al snel door de mist piepen en het beloofde een stralende dag te worden. Iedereen was al snel in de weer met het inpakken van de koffers en opruimen van de kamers. Wat hebben ze dat flink gedaan!!! Op de foto’s is duidelijk te zien dat het verzamelen van de koffers zelfs heel netjes verliep. Dikke pluim hiervoor aan allen.
Nadat de koffers verzameld waren stonden de gidsen klaar om ons mee te nemen op een stevige wandeling. Ze wisten hier heel wat interessants te vertellen. We waren allen erg moe maar na een stevige lunch gingen we ook na de middag onze laatste activiteit enthousiast tegemoet. Zo konden we, zoals de planning het aangaf, om half 4 de koffers weer in de bussen laden. De terugreis verliep vlot en we kwamen uitgeput maar heel voldaan even na 5 uur op school aan, waar al heel wat bezorgde mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, … ons stonden op te wachten, benieuwd naar de verhalen van al die lieve schatten.

Bosklassen dag 2Viering Que Huevos